Wat is de Williams Percent Range en wat heeft u hieraan?

De Williams Percent Range is een indicator die ikzelf ook regelmatig toepas bij het beleggen op de beurs. De Williams Percent Range is uitgevonden door Larry Williams en is in staat om de beurs gedeeltelijk te voorspellen! Geen enkele indicator kan dit 100%, maar de Williams Percent Range is zeker een indicator die u wel goed kunt toepassen en kunt gebruiken!

De Williams Percent Range toont de positie van het slot van de huidige periode binnen de marge van  prijzen van een bepaalde andere periode. Door een berekening die hierbij wordt gehandhaafd, is de Williams Percent Range in staat om iets voor te lopen op de werkelijkheid. Het gaat hierbij maar om een leine voorsprong en het gaat dus niet om grote verschillen! Alsnog is de Williams Percent Range naar mijn mening echt een indicator die u moet gebruiken naast uw andere indicatoren!

Bij de indicator wordt er gekeken naar een punt waarop u het beste kunt kopen of juist verkopen. Er wordt geadviseerd om als de Williams Percent Range rond de 0 t/m 25 staat short te gaan of uw kooppositie te sluiten. Als de Williams Percent Range tussen de 75 t/m 100 staat is het verstandig om te gaan kopen of uw verkooppositie te sluiten. Het is ook cruciaal en erg belangrijk om altijd te blijven kijken naar het verschil waarin de indicator oploopt of afloopt. Wanneer er is te zien dat de indicator exponentieel toeneemt, is het verstandig om een positie ook echt te kopen! Het blijft ook slim om altijd te kijken naar andere indicatoren en de manier waarop deze het koersverloop kunnen voorspelen. Wanneer u meerdere indicatoren tegelijk gebruikt, zult u een situatie krijgen waarin u echt grote winsten kunt behalen!

Hieronder kunt u een Engelse video bekijken over de Williams Percent Range. Wat leuk om te horen is dat Larry Williams van €10.000,- in 12 maanden tijd €1.000.000,- wist te maken! Wanneer deze indicator dus goed wordt toegepast is er echt veel mogelijk!

 

Is het mogelijk om goede winsten te behalen met de Williams Percent Range?

Een tijdje geleden was ik erin geslaagd om €3982,57,- winst te behalen! De bijbehorende pagina heet: ”winsten euro”. Deze winsten zijn vooral te danken aan de Williams Percent Range! Vlak voordat ik de positie opende gaf de indicator namelijk aan dat er een stijging zou plaatsvinden in deze valuta. Om deze reden kocht ik dan ook de euro/usd! Het is helemaal goed afgelopen en er zijn dus ook goede winsten behaald met deze indicator!

Ik adviseer u vooral om goed te kijken naar de mogelijkheden van deze indicator. Pas het vooral goed toe, zo weet u zeker dat u uw kansen enorm vergroot!