Op welke manier kunt u als particulier beleggen?

U kunt als particulier op verschillende manieren beleggen. U kunt beleggen bij een bank of u kunt online beleggen. Tegenwoordig beleggen steeds minder particulieren bij een bank, zij beleggen eerder online. Online beleggen bij een goede broker heeft veel voordelen en hier kunt u als particulier gebruik van maken!

 

Waarom beleggen bij een online broker?

Online beleggen bij een broker heeft veel meer voordelen dan beleggen bij een bank. Bij een bank kunt u bijvoorbeeld niet dagelijks transacties doen en posities openen of sluiten. De bijkomende kosten bij een bank zijn vele malen hoger dan bij een online broker.

Bij een online broker kunt u gemakkelijk beleggen en alles in eigen beheer doen. U bent vrijwel niet afhankelijk van een partij en u kunt alles kopen of verkopen wanneer u wilt en wanneer het u uitkomt. De bijkomende kosten bij een broker zijn bijna nihil en daarom ook veel aantrekkelijker. De enige kosten die u bij een online broker betaalt zijn de spreads, maar dit betaalt u bij een bank ook. De hoogte van de spreads is afhankelijk van de aantallen die u koopt. Hoe minder u koopt, hoe minder spreads u betaalt.

 

Wat zijn de nadelen van een online broker?

Beleggen bij een online broker heeft heel veel voordelen en is ten opzichte van een bank veel makkelijker. U kunt namelijk aandelen kopen of opdrachten geven wanneer het u uitkomt. Toch is er een groot nadeel van online beleggen en dat is het hebben van internet. Zonder internet kunt u niet handelen en hierdoor kunt u veel geld mislopen of veel geld verliezen doordat u bijvoorbeeld plotseling geen internetverbinding kunt maken door een storing of iets soortgelijks. Dit is vrijwel het enige nadeel van online beleggen bij een broker, maar zeker een belangrijk punt om rekening mee te houden.

 

Wat is een goede online broker?

Er zijn zoveel verschillende brokers waar u online kunt beleggen. Maar het is belangrijk om de verschillen te weten van deze brokers en te beleggen bij een veilige en betrouwbare partij. Uit analyse blijkt dat Plus500 de beste online broker is waar u veilig en betrouwbaar kunt beleggen. Plus500 is een Internationaal handelsplatform dat al jaren bestaat en waar dagelijks miljoenen posities worden geopend en gesloten door starters en ervaren beleggers.

 

Waarom beleggen bij Plus500?

Als u denkt aan online beleggen moet u denken aan Plus500. Plus500 is een handelsplatform die de meeste voordelen biedt en heel gemakkelijk te gebruiken is. U kunt overal beleggen waar u wilt en wanneer u het uitkomt. U kunt de applicatie gemakkelijk downloaden voor uw Iphone of Android-toestel.

 

Wist u dat?

U kunt gelijk beginnen met registreren door hier te klikken! (Bekijk ook de voorwaarden hiervoor)