Het beleggen in goud is een goede keuze, zeker in deze tijd!

De goudprijs blijft namelijk maar stijgen en dat kan voor u erg gunstig zijn als u nu gaat besluiten om te gaan beleggen in goud. Beleggen heeft voor- en nadelen, maar als u gaat beleggen in goud dan ziet u na korte tijd alleen nog maar de voordelen. U hoeft geen fysiek goud meer in huis te halen, geen extra beveiliging nodig, u regelt het allemaal via internet en u kunt de beleggingen iedere dag weer goed in de gaten houden. Daarom is het ook zo belangrijk dat u weet hoe het beleggen er aan toe gaat en hoe u in een korte tijd veel kunt verdienen met beleggen in goud.

 

Fysiek goud

Vroeger kozen veel mensen voor fysiek goud. Je kunt het goud fysiek aankopen en dan thuis gaan bewaren. Vroeger was dat een manier die vaak gekozen werd, maar nu zijn er meer manieren om te gaan investeren in goud. Als u gaat kijken naar een baar van 1000 gram, dan is deze momenteel 22.000 euro waard. Maar u kunt ook voor kleinere modellen gaan kiezen, denk hierbij eens aan 100 gram, 250 gram of bijvoorbeeld 500 gram. De staafjes zijn vaak duurder dan het gewicht in goud. Maar u kunt dan ook gaan investeren in de gouden munten, ook daar kunt u veel geld mee gaan verdienen.

Maar ook hierbij komt u het probleem weer tegen dat ze vaak duurder zijn dan het gewicht in goud, dat komt omdat de munten erg gewild zijn bij de verzamelaars. Fysiek goud heeft een aantal voordelen, maar ook nadelen. U moet namelijk een kluis in huis hebben om het goed op te kunnen bergen, als u dat niet hebt en mensen weten dat u goud in huis heeft, dan kunt u niet meer rustig van huis of het goud is weg. Dat risico wilt u natuurlijk niet lopen, maar u loopt dat risico wel als u gaat investeren in fysiek goud en het bij u thuis op gaat bergen.

 

Vraag en aanbod van goud

De markt van het goud blijft maar aantrekken, steeds meer mensen komen erachter hoeveel geld er te verdienen is. De prijs van het goud blijft stijgen en het lijkt erop dat dit ook zo blijft. De afgelopen jaren is de prijs niet gedaald, dat komt omdat goud schaars wordt en het wordt dus ook erg gewild. Zeker verzamelaars en mensen die beleggen in goud zien de euro’s al snel weer terug in hun eigen portemonnee. U kunt namelijk erg veel geld gaan verdienen als u nu gaat beleggen in goud en er over tien jaar weer naar terug gaat kijken. Het zou dan zomaar het dubbele waard kunnen zijn, dat is natuurlijk de moeite waard en zo sparen veel mensen voor hun tweede pensioen.

 

Beleggen in goud bij Plus500

Bij Plus500 kunt u gaan beleggen in goud. U kunt hier ook handelen in andere grondstoffen. U kunt handelen in grondstoffen met een hefboom, u kunt dan kiezen voor olie, goud en zilver met de maximale hefboom van 1:12. U kunt als u wilt gaan handelen beginnen met minimaal 100 euro. U kunt het beleggen in goud altijd eens gaan proberen op deze manier. Wie weet hoeveel geld u dan kunt verdienen aan het beleggen in goud. Het is mogelijk om hier eerst alle informatie door te nemen en te oefenen, als u er dan vertrouwen in hebt dan kunt u bij Plus500 gaan ervaren wat het is om zoveel geld te kunnen verdienen door te gaan beleggen!