Ferrari aandelen kopen is hier mogelijk!

Ferrari aandelenFerrari is naar de beurs gegaan! De beursgang van Ferrari is een waar spektakel geworden, maar u kunt hier alsnog een belangrijke schakel in zijn! Ferrari aandelen kopen is niet moeilijk. Al voor een klein bedrag is het mogelijk uw eigen stukje Ferrari te bezitten! Wie wil dat nou niet?

Ferrari aandelen kopen is hier mogelijk!

 

Over Ferrari

Ferrari is één van de bekendste automerken ter wereld. Het Italiaanse automerk is in 1929 opgericht als raceteam. In 1947 is overgegaan op de productie van straatauto’s. Ferrari staat natuurlijk erg goed bekend vanwege de Formule 1. Er zijn talloze bekende Formule 1 coureurs te noemen die grote successen bij Ferrari hebben geboekt. Denk aan Michael Schumacher, Felipe Massa en Sebastian Vettel. Jaarlijks worden er zo’n 10.000 Ferrari’s geproduceerd/verkocht. De exclusiviteit blijft een belangrijke eigenschap van dit luxe automerk. Ondanks deze exclusiviteit is de autofabrikant wel actief in 60 verschillende landen en is er de beschikking over 200 verschillende autodealers.

Wilt u Ferrari aandelen kopen?

In de eerste handelsdagen ging Ferrari hard omhoog. Er is veel interesse in deze aandelen. Als belegger moet u er dus heel snel bij zijn! Gelukkig maakte Plus500 het mogelijk om al vanaf de eerste handelsminuten in Ferrari te handelen. Het is daarnaast ook mogelijk om te profiteren van een demo account met een tegoed van €20.000,-. Zo kunt u oneindig lang experimenteren en uw strategieën testen.