Het volgen van live koersen is natuurlijk erg handig!

U ziet zo gelijk hoe een bepaalde koers ervoor staat en u kunt terugkijken naar het verleden. Bij Plus500 kan er erg goed worden bekeken hoe een bepaalde koers zich heeft ontwikkeld.

Ikzelf besteed veel aandacht naar het kijken van grafieken en volgen van live koersen. Dit doe ik zodat ik beter kan inschatten hoe een koers zich ook in de toekomst kan gaan ontwikkelen. Bij het maken van een beslissing bij een transactie adviseer ik dus ook om goed te kijken naar hoe de koers ervoor staat!

Wanneer een koers al erg hoog staat ten opzichte van de afgelopen weken, maanden en jaren is het natuurlijk niet zo heel verstandig om het beleggingsproduct nu nog te kopen. Wanneer een koers juist erg hoog staat, is het misschien beter om te kijken of een mogelijkheid tot shorten van het product handiger is en meer oplevert.

 

Live koersen

Hieronder ziet u een handig systeem van Plus500 om gelijk te zien hoe een beleggingsproduct het nu doet en in het verleden heeft gedaan. U kunt hier dus live koersen volgen! Typ simpelweg het product in dat u wilt zien (bijvoorbeeld zilver) en u ziet dan meteen hoe zilver het de afgelopen tijd heeft gedaan. U kunt het systeem eenvoudig instellen en zetten op bijvoorbeeld 5 minuten of 15 minuten. Dit kan worden gedaan tot een maximum van een week. Wanneer u een week instelt, zult u de gegevens van de afgelopen jaren te zien krijgen!