Begin vandaag nog met mobiel handelen!

Bij Plus500 zijn er vele mogelijkheden om te handelen of beleggen. Er kan worden gehandeld volgens de software op uw pc, er kan worden gehandeld volgens de webtrader (geen installatie nodig) of u kunt een applicatie downloaden om mobiel handelen mogelijk te maken!

Mobiel handelen is in deze tijd natuurlijk erg handig. CFD’s kopen of verkopen en allerlei transacties afhandelen kan bij Plus500 op een eenvoudige manier. Doordat u een applicatie kunt downloaden bespaart u uzelf veel tijd doordat u onderweg of op elk tijdstip dan ook kunt handelen.

 

Een eigen situatie…

Vorige week had ik een positie in de Dow Jones. Deze moest ik verkopen, maar dit was lastig aangezien ik bij vrienden op bezoek was. Mijn mobiel en de applicatie van Plus500 zorgde ervoor dat ik toch de positie kon sluiten. Andere brokers bieden vaak geen mogelijkheid aan in de vorm van een mobiele versie. Hierdoor is het ontzettend lastig om in noodgevallen of lastige situaties uw posities in de gaten te houden.

Doordat Plus500 de applicatie aanbied, is het voor beleggers eenvoudiger om ook in noodgevallen een positie te sluiten. Als u bijvoorbeeld een stroomstoring heeft, heeft uw mobiel nog wel een batterij. U kunt dan dus via uw mobiel en uw mobiele netwerk via de applicatie van Plus500 uw posities in de gaten houden of sluiten.

 

Andere mobiele mogelijkheden

Het is ook mogelijk om grafieken en indicatoren op uw mobiel te ontvangen. Het is ook net zoals bij de software mogelijk om zowel uw demo als uw echte rekening te openen. Verder ziet u uw equity, uw beschikbare geld en u ziet hoe het gesteld is met uw verschillende orders.

 

Vroeger en de toekomst

Mobiel handelen was vroeger natuurlijk uit den boze. Applicaties crashte vaak en er werd altijd erg traag informatie verkregen. Op deze manier was handelen op de mobile devices (smartphones, tablets) nutteloos. Plus500 heeft er echter voor gezorgd dat de informatie snel binnenkomt. De applicatie werkt degelijk en maakt het mogelijk om overal te kunnen handelen.

In de toekomst blijft Plus500 zijn mobiele applicaties verbeteren. Dit alles om ervoor te zorgen dat u mee kunt gaan met de tijd als u de applicatie al heeft gedownload. Het mobiel handelen op de beurs is een nieuwe ontwikkeling die voor een grote markt zal gaan zorgen en Plus500 weet dit dan ook erg goed!

 

Conclusie

Mijn advies is dan ook om de applicatie van Plus500 te downloaden. U kunt deze vinden in uw App Store (iPhone, iPad) of in uw App World (Blackberry). U kunt vanuit uw mobiel ook op de onderstaande banner klikken.

 

Mobiel handelen