Snel winsten behalen met handelen in CFD’s

Wilt u snel en gemakkelijk grote winsten behalen? Ga dan beleggen met een hefboom. Het is hiermee goed mogelijk om binnen enkele minuten grote winsten te behalen. Dit heeft te maken met het hefboomeffect waarmee wordt gewerkt. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder. Bekijk ook beleggen.arenacampus.nl

 

De techniek achter CFD’s

Bij het handelen met CFD’s koopt u geen echte aandelen, maar de onderliggende waarde van het product. Het aanschaffen van deze CFD wordt gedaan bij een broker. Hierbij is er sprake van een hefboom, waardoor u met een relatief kleine inleg toch veel kunt aanschaffen. Zo heeft u dus geen werkelijke aandelen in uw bezit, maar kunt u hier toch mee handelen.

Een voorbeeld:

Stel dat u voor €400,- aan aandelen wil gaan aanschaffen die per stuk €10,- bedragen. U kunt nu dus 40 aandelen aanschaffen. Wanneer u echter gaat handelen met een hefboom van 10 kunt wordt u inleg dus vertienvoudigd. Zo is het dus mogelijk om met een storing van €400,- maar liefst 400 aandelen te kunnen aanschaffen.

Wanneer u gaat handelen met behulp van een hefboom, betaald de broker de rest. Wanneer u voor een aandeel van €25,- zelf €5,- betaald, zal de broker dan ook €20,- bij moeten leggen. De broker zal deze €20,- nooit verliezen, maar zal echter wel kosten in rekening brengen voor het aanbieden van de hefboom. Dit wordt ook wel de spread genoemd.

Op deze manier wordt het dus mogelijk gemaakt om ook met een kleine inleg, grotere hoeveelheden beleggingsproducten aan te schaffen. Dit maakt het beleggen toegankelijker voor mensen die minder willen of kunnen besteden. Daarnaast biedt de hefboom een kans tot het behalen van grote rendementen op korte termijn.

 

Het beperken van het risico

Met de hefboom wordt enerzijds de winst, maar anderzijds ook het verlies versterkt. Dit kan worden afgeschermd door het gebruik van een stop order. Ook is het natuurlijk altijd van belang dat u weet waar u mee bezig bent. Kijk voor meer risico’s eens bij algemene risico’s.

Bij het beleggen in CFD’s is het van groot belang dat u op de hoogte bent van de verschillende ontwikkelingen en actualiteiten in de handelswereld. Ook is het goed om de verschillende grafieken en indicatoren in de gaten te houden. Plus500 geeft u hier alle mogelijkheden toe. Ook is het erg interessant om de verschillende analyses eens door te nemen.

Het is zoals gezegd van belang dat u van te voren een goed pad voor uzelf uitstippelt. Hierbij gaat het dan dus over de te kiezen beleggingsproducten, te hanteren analyses, maar ook zeker uw verwachtingen, doelstellingen en mogelijkheden.

 

Begin vandaag nog!

Begint u vandaag nog met handelen op de beurs.