Hallo iedereen! Ik ben Timon de Jong en dit is mijn succesverhaal bij Plus500!

Succes in rijk worden en veel geld verdienen is mogelijk. Plus500 heeft dit voor mij mogelijk gemaakt. Lees hier dan ook mijn succesverhaal en mijn succes bij Plus500. Ik ben nu 27 jaar oud en woon in Almere. Nadat ik mijn baan verloor in de autobranche, zocht ik een manier om toch nog goed geld te kunnen blijven verdienen.

In augustus 2011 begon ik daarom met handelen bij Plus500. Ik besteedde ongeveer 3 uur per dag aan handelen op de beurs. Dit deed ik gewoon overdag, maar soms ook in de avond. In het begin wist ik niet echt goed wat ik deed, ik maakte helaas een aantal verliezen.

De Beurs: Via het bekijken van verschillende websites (waaronder deze) lukte het mij wel om langzaam meer kennis te verkrijgen over de beurs en op welke manier deze in elkaar zit. Ik leerde dat grafieken erg belangrijk zijn om goed geld te verdienen. Bij Plus500 zijn er erg veel van deze grafieken. Hierdoor lukt het mij, door deze op een slimme manier toe te passen, om veel winst te behalen. Ik heb vooral erg veel verdiend met het verhandelen van verschillende aandelen op de Amerikaanse beurs. Hierbij moet u denken aan Apple, IBM, RIM, maar ook General Motors heeft mij veel winst opgeleverd.

In weken dat de AEX, maar ook de Dow Jones een erg slechte periode meemaakten, wist ik toch veel te verdienen. De reden hiervoor is dat u bij Plus500 op short kunt gaan. Dan verdient u dus terwijl de beurs juist daalt. Door deze mogelijkheid bij Plu500 wist ik ervoor te zorgen dat het goed mogelijk was om honderden euro’s bij te verdienen in de september en oktober van 2011.

In de maanden september t/m november lukte het om 5000 euro winst te maken. Ik heb 4000 euro hiervan laten uitbetalen en op mijn spaarrekening gezet. Het gaf een goed gevoel om te weten dat er via Plus500 dus wel goede mogelijkheden zijn om rijk te worden. Zolang ik de grafieken goed bleef bekijken, lukte het om 9 van de 10 keer winsten te behalen en dus geld te verdienen.

 

December 2011: In december kreeg ik een baan aangeboden bij een groothandel in automaterialen. Deze heb ik natuurlijk aangenomen omdat ik niet zeker wist of Plus500 mij wel een stabiel inkomen zou geven, dat zich voor een langere periode zou blijven uitbetalen. Vanaf december begon ik te handelen in de avonduren. Dit deed ik zo’n 3 avonden per week. Per avond besteedde ik ongeveer 2 uur tijd aan het maken van de juiste transacties en deze vervolgens ook op een goede manier laten uitvoeren.

 

2012: In 2012 wist ik het zeker, Plus500 gaf mij zoveel winsten dat dit ervoor zorgde dat ik begon te twijfelen over de baan waar ik pas net begonnen was. Ik moest de beslissing maken: ga ik door met werken en af en toe bij Plus500 handelen of ga ik me volledig richten op Plus500. In april 2012 had ik besloten om niet meer te blijven werken. Ik had mijn ontslag ingediend bij de groothandel in automaterialen (die ik verder niet bij naam ga noemen). Ik kan nu veel meer tijd besteden aan het handelen bij Plus500 en ik weet nu al dat ik een erg goede beslissing heb gemaakt. In de afgelopen maanden lukte het mij namelijk om gemiddeld €900,- per week te verdienen. Mijn succesverhaal bij Plus500 begon nu dus echt een goede omvang te krijgen!

 

Aanrader: Ik ben nu dus al een aantal maanden bezig met handelen bij Plus500. Dit bevalt mij erg goed en ik weet zeker dat dit op een stabiele manier door zal gaan op mijn account. Rijk worden en veel geld verdienen lukt mij niet in loondienst. Met Plus500 is mij dit wel gelukt. Daarom zou ik u ook adviseren om te beginnen bij Plus500. U heeft niks te verliezen.

Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan mijn succesverhaal en nogmaals, maak gebruik van alle grafieken van Plus500, dan komt het helemaal goed! ik wil verder ook nog Hoegeldmaken.nl bedanken voor de adviezen en steun die ze mijn gegeven hebben bij het maken van de winsten bij Plus500. Vooral aan het begin wist ik nog niet echt wat ik deed, maar uiteindelijk is dit goed gekomen!!

Groeten,

Timon

 

Ps: Ik wens iedereen erg veel succes met het handelen bij Plus500!