Rijk worden en geld maken kunt u ook!

Het beste geld verdienenRijk worden zonder er al teveel moeite voor doen is iets dat iedereen wil. Alleen lukt dit zo’n 99% van de bevolking maar niet. Het overgrote deel van de bevolking is in loondienst en zal nooit echt rijk worden. Men heeft ook soms nog eens slechte gewoontes die veel tijd en dus geld kosten. Denk maar aan gokverslaving of veel alcoholgebruik. Dit is eigenlijk echt zonde, want het kan ook anders.

Er zijn ook mensen die wel blij zijn met hun werk, zelfs al levert het niet zoveel op. Ze vinden hun collega’s en het plezier belangrijk. Verder durven ze de stap niet te nemen naar financiële onafhankelijkheid en te kiezen voor het rijk worden. Het starten van een eigen onderneming is een droom die sommigen hebben. Vaak valt deze droom alsnog in het water door mismanagement en het verkeerd inschatten van bijvoorbeeld de behoeftes van de klant. Een groot deel voert zijn dromen ook nooit uit en richt dus überhaupt geen onderneming op.

Het is eigenlijk zonde en triest om te zien dat veel mensen kansen laten liggen. Ze kiezen voor zekerheid in de vorm van een baan. De zekerheid die een baan u geeft is er echt helemaal niet. In een bedrijf zult u een pion zijn die elk moment ontslagen kan worden als het niet goed gaat met het bedrijf of als er wat fouten worden gemaakt. Rijk worden door werken zult u dus hoe dan ook nooit worden. Besef dit goed en zorg ervoor dat u dit altijd goed in de gaten blijft houden!

 

Rijk worden

Rijk worden en het maken van veel geld is zeker mogelijk. Sommigen maken een e-Book en bieden deze aan op PayPro. Anderen starten een webshop en zorgen ervoor dat deze zo goed gaat lopen dat de eigenaar zelf al het werk lekker laat uitbesteden.

De oprichter van Facebook heeft het ook erg goed gedaan en zal bij de beursgang van Facebook zo’n 20 miljard opharken. Maar het is natuurlijk lastig om zoiets als Facebook of Youtube te bedenken. De perfecte formule tot rijk worden is er niet. Iedereen die het probeert zal met vallen en opstaan te maken krijgen.

Er zijn ook mensen die zweren dat ze een systeem hebben dat werkt, bijv. met roulette. Deze systemen werken niet en rijk worden is dan ook onmogelijk met roulette. Poker is deels een ander verhaal, maar een groot deel van poker bestaat ook simpelweg uit geluk hebben. Ditzelfde geldt natuurlijk voor alle vormen die met casino’s enz. te maken hebben. Uiteindelijk is de makkelijkste manier om rijk te worden: ”het winnen van de lotto”, en dan ook een groot bedrag van een paar miljoen natuurlijk, maar de kans hierop is maar zo’n 0,00004%.

Velen kiezen ervoor om grote bedragen te sparen, wanneer er een goed rentepercentage over dit bedrag komt, kan het na een jaar of 30 mogelijk zijn dat het bedrag een paar ton bedraagt. Door sparen zal u alsnog niet rijk worden. Het is een fabeltje om te denken dat sparen grote rijkdom kan brengen. Inflatie zorgt er namelijk voor dat het rendement op sparen al een stuk lager wordt of zelfs negatief uitloopt.

 

Hoe kunt u dan rijk worden?

Beleggers kunnen door het handelen op de beurs juist wel de mogelijkheid hebben om rijk te worden, kijk maar naar Warren Buffett. Zijn fortuin is miljarden waard. Hij heeft vooral ingespeeld op het vasthouden van aandelen voor de lange termijn. Met zijn goede formule voor de fundamentele analyse heeft hij een enorm succes gehad.

Naast Warren Buffett zijn er uiteraard nog vele andere succesvolle beleggers actief. Velen hiervan richten zich alleen meer op de korte termijn. Bij een korte termijn, moet meer worden gekeken naar de technische analyse van het individuele aandeel of grondstof enz.

Het is bij het handelsplatform Plus500 sowieso het beste om te gaan voor de korte termijn, omdat hier simpelweg veel geld mee te verdienen valt. Een beleggingsproduct kan in een dag zeker wel 4% stijgen of dalen. Dit is genoeg om een goed rendement voor de rest van de week te behalen. Rijk worden is dus al op de korte termijn goed mogelijk!

Zoals bij de startpagina ook al is vermeld kan een stijging van maar 4% al leiden tot een goede winst. Handelen bij Plus500 is er dus een goede kans om rijk worden mogelijk te maken.

 

Ikzelf

Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik dat Plus500 mij de mogelijkheid geeft, die ervoor zorgt dat ik financieel onafhankelijk ga worden en dus ook een groot vermogen kan opbouwen. Het afgelopen jaar was zo succesvol dat ik het nu echt zeker weet. In totaal heeft Plus500 gezorgd voor een winst van €86.000,- in de afgelopen drie jaar dat ik hiermee bezig ben. Het rijk worden gaat erg makkelijk en snel en in de afgelopen tijd is er goed gewerkt aan het zorgen van grote winsten.

De technische analyse heeft me vooral geholpen bij het behalen van mijn winsten en Plus500 biedt genoeg mogelijkheden om hier iets mee te kunnen doen. Uiteindelijk verwacht ik binnen nu en 10 jaar mijn eerste miljoen te hebben. Vanaf dan zal het natuurlijk allemaal een stuk sneller gaan. ´´Geld maakt geld´´ en dit is dan ook echt zo!

Zolang u het niet probeert gebeurt er niks en zult u gegarandeerd nooit rijk worden. Ga naar de blogs om te zien welke mogelijkheden Plus500 allemaal biedt, u kunt er ook voor kiezen om te beginnen met handelen via de demo of gewoon met echt gestort geld. Via de onderstaande banner wordt u direct verwezen naar Plus500 en kunt u gelijk beginnen met rijk worden!