Hoe kunt u werken vanuit huis?

Werken vanuit huis is een ideale manier om bijverdienen mogelijk te maken. Bijverdienen kan volgens mij dan ook het beste vanuit huis. Werken vanuit huis scheelt veel tijd en geld voor zowel werknemer als werkgever.

 

Voordelen en nadelen!

Als werknemer hoeft u niet meer heen en weer naar uw werk. Dit scheelt files, ergernissen en tijdverspilling. Als werknemer heeft werken vanuit huis nog een aantal andere grote voordelen. Het is mogelijk om in een persoonlijke sfeer en in uw eigen omgeving te werken. Hierdoor zal een werknemer ook veel productiever werken.

Als werkgever zitten er ook een aantal grote voordelen aan het thuiswerk. De werkgever zal bijvoorbeeld geen toeslag op benzine hoeven te vergoeden. Ook is het zo dat de werkgever vele kosten ineens niet meer heeft. Een pc of printer enz. hoeft allemaal niet meer op kantoor te staan.

De nadelen van werken vanuit huis zijn natuurlijk ook aanwezig. Hierbij moet worden gedacht aan het feit dat werknemers in sommige gevallen snel afgeleid zijn van hun werk en dus ook andere dingen kunnen gaan doen. Het verschilt uiteraard per persoon en de motivatie bij het werk is ook een grote factor die hier een rol in speelt. Thuiswerk kan ook op vele manieren. U moet hierbij denken aan:

  • Thuiswerk (u heeft een full of parttime baan, bijvoorbeeld als administratief medewerker)

  • Inpakwerk (Dozen ompakken, speelgoed inpakken enz.)

  • Belwerk (Telefonisch, mondeling mensen te woord staan)

  • Pc werk (E-mails lezen, enquêtes invullen, gegevens invullen in de computer)

  • Voor uzelf werken (Eigen onderneming die vanuit huis functioneert, webshop bijvoorbeeld)

  • Handelen op de beurs (Een systeem vinden waar u goede winsten mee kunt behalen)

 

Handelen op de beurs…

Werken vanuit huis kan dus op vele manieren. Het handelen op de beurs is hier één manier van. Het is vervolgens belangrijk om een aantal stappen te volgen. Allereerst moet u een goede broker vinden waar u bij kunt handelen.

De meeste brokers in Nederland hebben maar erg weinig opties en mogelijkheden. Hierbij moet u vooral denken aan Alex en BinckBank enz. De meeste mensen openen dan ook vooral een beleggingsrekening bij deze twee aanbieders. Wat velen niet weten is dat de transactiekosten erg hoog zijn bij deze brokers. Daarnaast zijn er weinig mogelijkheden van beleggingsproducten enz. Dit zijn allemaal grote nadelen van het handelen bij een gewone bank en het openen van een gewone rekening.

Bij de broker die ikzelf gebruik: ‘’Plus500’’ zijn er veel meer mogelijkheden om veel bijverdienen mogelijk te maken. De broker biedt een CFD service en dit zorgt ervoor dat u in de onderliggende waarde van beleggingsproducten kunt handelen. De transactiekosten zijn laag en ook het zo dat er een mogelijkheid bestaat om ”short” te gaan op verschillende beleggingsproducten. Hierdoor kunnen er winsten worden behaald als de beurs juist daalt!

Begin dus vandaag nog met handelen vanuit huis op de beurs!