Dit is tip 1 in de reeks over rijk worden!

In deze reeks artikelen gaat u leren hoe het verschillende miljonairs is gelukt om rijk te worden! Er zijn meerdere factoren die hier ontzettend belangrijk bij zijn. Wanneer u deze tips toepast, zorgt u ervoor dat u op de langere termijn een groot vermogen kunt opbouwen! Hier gaat u ontzettend veel aan hebben en u kunt dan ook eindelijk zeker zijn van een goed pensioen voor uw oude dag!

Deze reeks bestaat uit de volgende artikelen:

  • 1. Ontwikkel uzelf
  • 2. Maak een plan
  • 3. Passie
  • 4. Focus!
  • 5. Bespaar
  • 6. Investeer en beleg
  • 7. Verbeter
  • 8. Pak het slim aan!

 

Ontwikkel uzelf!

Wanneer er naar miljonairs wordt gekeken, is er te zien dat zij vrijwel allemaal (sowieso alle selfmade miljonairs) één ding erg gemeen hebben. Ze hebben zichzelf ontwikkeld! Het kan hierbij gaan om verschillende soorten ontwikkelingen. Kennis is in veel gevallen de belangrijkste ontwikkeling. De meeste mensen slagen er namelijk niet in om door iets fysieks rijk te worden, bijvoorbeeld door een sixpack (tenzij u één of ander model bent die goed verdiend).

U zult vanaf nu tijd moeten gaan vrij maken! Maak tijd vrij om u te gaan ontwikkelen! Doe dit desnoods een half uur per dag, bijvoorbeeld voordat u gaat slapen. Ga een boek lezen, bekijk inspirerende video’s en ga uzelf ontwikkelen op gebieden die u veel geld kunnen gaan opleveren! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geld verdienen op het internet, het beleggen op de beurs, het ondernemerschap en alles dat hiermee te maken heeft, het leren van economische factoren of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een goed spel in poker.

Wat u ook doet, doe het groots! Ontwikkel uzelf en uw geest en zorg er zo voor dat u al binnen een paar weken veel meer kennis heeft over bepaalde gebieden. Dit komt altijd goed van pas! Als u rijk wilt worden, zult u dit ook moeten uitstralen en hier volledig voor moeten gaan! Maak het bekend bij uw familie en uw beste vrienden. De vrienden die u echt kunt vertrouwen.

Succes met deze tip en ga snel door naar tip 2. Maak een plan