Geld verdienen met het schrijven van artikelen

Bent u goed in het schrijven van artikelen? Dan is het mogelijk om daar geld mee te verdienen en er eventueel zelfs rijk van te worden. Ga op zoek naar een zo groot mogelijke groep met bezoekers, aangezien u daarmee kunt zorgen voor inkomsten uit advertenties. Het is onder andere de moeite waard om de verschillende artikel-verzamelsites te benaderen met de artikelen die u schrijft. Houd er rekening mee dat u een artikel maar één keer kunt plaatsen. Dat heeft te maken met het feit dat u alleen rijk kunt worden met artikelen schrijven door iedere keer unieke content toe te voegen.

 

Unieke artikelen

Het is binnen het rijk worden met artikelen schrijven van groot belang dat u steeds unieke content toe weet te voegen. Google is fel op eventuele dubbele content, waardoor ook de verschillende artikel-verzamelsites hier streng op controleren. Het is mogelijk om meerdere teksten over hetzelfde of een vergelijkbaar onderwerp te schrijven, maar zorg er dan voor dat u bijvoorbeeld een andere insteek of invalshoek kiest. U zorgt er op die manier voor dat u rijk kunt worden met het schrijven van artikelen, binnen een bepaalde niche waar u veel vanaf weet.

Weet u bijvoorbeeld als geen ander hoe u kunt zorgen voor een voordelige verzekering, of wat er komt kijken bij een kleine en grote beurt voor uw auto? Dan kunt u rijk worden met artikelen schrijven door de geheimen binnen deze branche te onthullen en er daarmee voor te zorgen dat veel bezoekers hier graag over willen lezen.

 

Google Adsense inkomsten

Op de meeste artikel-verzamelsites heeft u de mogelijkheid om een Google Adsense account toe te voegen. Dit is een account waarmee u kunt bijhouden hoeveel bezoekers op de advertenties klikken die er bij uw artikelen worden getoond. Met name op InfoNu of Todio komen veel bezoekers, waardoor de kans groot is dat ze uw artikel lezen en op een advertentie klikken. Iedere keer dat dit gebeurt ontvangt u enkele tot enkele tientallen centen. Dat lijkt wellicht niet direct een mooie bron van inkomsten, maar met enkele duizenden clicks per jaar kunnen de verdiensten aardig oplopen en daarmee wel degelijk interessant worden.

 

Diverse websites

Uiteraard kunt u gebruik maken van diverse websites, om rijk te worden met het schrijven van artikelen. infoNu en Todio zijn het meest bekend, maar u kunt daarnaast ook eens kijken naar bijvoorbeeld Leerwiki en Infoyo. Indien u meer ambitieus bent kunt u ook besluiten om een eigen website op te zetten. U kunt dan meer verdienen per click en er uiteindelijk rijker mee worden. Houd er echter ook rekening mee dat het niet mee zal vallen om voldoende bezoekers aan te trekken, behalve wanneer u erin slaagt om uw website op een heel duidelijke manier te presenteren.