Bloggen, een leuke manier om geld te verdienen

Schrijft u gemakkelijk en wilt u graag op een leuke manier geld verdienen? U kunt geld verdienen met bloggen, zelfs zoveel dat u daarvan kunt leven. Met name binnen de beautywereld zijn er een aantal grote bloggers opgestaan, die hier een meer dan goed inkomen uit halen. Deze branche zit daarom nu vol met bloggers, maar ook op tal van andere terreinen is het mogelijk om hier geld mee te verdienen. Als goede blogger zorgt u voor een behoorlijke invloed op de doelgroep, waardoor grote merken zich graag aan u willen verbinden.

 

Eenvoudig een blog starten

Het mooie van geld verdienen met bloggen is dat u hier op een heel eenvoudige manier mee van start kunt gaan. U dient in ieder geval een blog te starten, waarvoor u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van WordPress. Dit is een gratis platform, dat net zo eenvoudig in elkaar zit als bijvoorbeeld Word of Excel. Dit betekent onder andere dat u direct van start kunt gaan met het schrijven van uw eerste artikelen en dat u zelf de foto’s bij kunt voegen. Vervolgens kunt u een speciaal template kiezen voor uw blog, of kunt u deze laten ontwerpen wanneer u uw eerste verdiensten heeft ontvangen.

 

Kies een uniek onderwerp

Wilt u rijk worden met bloggen? Dan is het in ieder geval van belang om een uniek onderwerp uit te zoeken, waarbinnen er sprake is van weinig concurrentie. Op het gebied van beauty valt er weinig eer meer te behalen, maar op tal van andere terreinen is dat nog wel mogelijk. Ga op zoek naar een niche waar u veel van af weet en interesse in heeft. Kies bij voorkeur een markt waarin er sprake is van producten die u maar tijdelijk gebruikt. U kunt dan rijk worden met bloggen door deze producten te reviewen en ze daarvoor bijvoorbeeld opgestuurd te krijgen.

 

Registreer een domeinnaam

Registreer in ieder geval een goede domeinnaam wanneer u rijk wilt worden met bloggen. Probeer hierin de branche waarin u actief bent te verwerken, zodat u ook SEO-technisch voor een sterke naam kiest. Des te meer bezoekers u vanaf het eerste moment weten te vinden, des te groter ook de kans is dat u inderdaad rijk kunt worden met bloggen. Kies daarnaast natuurlijk voor een domeinnaam die bezoekers gemakkelijk kunnen onthouden, om later nog eens bij u terug te komen.

 

Geld verdienen met een blog

Wilt u geld verdienen met uw blog en hier uiteindelijk rijk van worden? U kunt betaalde artikelen aan gaan bieden, waarin u voor enkele tientjes tot honderden euro’s zorgt voor een link naar een bepaald bedrijf of merk. Daarnaast kunt u producten opgestuurd krijgen, waardoor het niet langer nodig is om deze zelf aan te schaffen tegen de consumentenprijs.