Bij Plus500 zijn er ontzettend veel mogelijkheden!Plus500

Plus500 is een online handelsplatform dat in 2008 is opgericht door  Alon Gonen en Gal Haber. Op Plus500 kunt u verschillende CFD’s kopen van een groot aantal bedrijven/instanties. Sinds 2013 is Plus500 beursgenoteerd bij de London Stock Exchange.   

Het hoofdkantoor van Plus500 Ltd bevindt zich in Israël, maar er zijn ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Cyprus, Australië en Bulgarije. De service die aangeboden wordt is alleen online. Men kan naast de computer ook handelen via de smartphone of de tablet. Plus500 biedt iedereen de mogelijkheid om op een uitdagende manier geld te handelen op de beurs. In dit artikel zal Plus500 nader worden toegelicht.  

De volgende punten zullen worden behandeld:

 • Introductie van Plus500
 • Geschiedenis van Plus500
 • Toekomst van Plus500
 • Gegevens van Plus500
 • Besturingssysteem/platform
 • Beleggingsproducten
 • Beleggingstools (grafieken en indicatoren)
 • Plus500 voordelen
 • Plus500 nadelen
 • Plus500 ervaringen
 • Betrouwbaarheid Plus500
 • Storten/uitbetalen
 • Starten bij Plus500

 

Introductie van Plus500!

Plus500 is in Nederland steeds Plus500bekender aan het worden, tot voor kort was dit nog niet het geval. Dankzij intensieve promoties en campagnes (denk bijvoorbeeld aan de promotie voor RTL-Z) is de broker ook in Nederland terrein aan het winnen. Bij Plus500 wordt er gehandeld in CFD’s (Contracts for Difference). Dit houdt in dat het fysieke product niet hoeft te worden gekocht of verkocht, maar er wordt dus gehandeld in de directe onderliggende waarde van de verschillende beleggingsproducten. De broker biedt alleen maar een CFD-service aan.

 

Geschiedenis van Plus500

Plus500 is opgericht in 2008. In dat jaar kwam het bedrijf met zijn op de pc gebaseerde online beursplatform. In 2009 ontstond er een unieke situatie. Plus500 was het eerste bedrijf ter wereld die beleggers de mogelijkheid gaf om te handelen in aandelen via CFD’s, zonder commissies.

In 2010 kwam Plus500 met een webversie, waardoor er veel eenvoudiger online kon worden gehandeld. In 2011 bereikte Plus500 al een aantal van 1.000.000 actieve beleggers en 2.000.000 maandelijkse transacties. De broker breidde zijn portefeuille enorm uit en werd als beste beoordeeld voor de CFD trading app in de AppStore. Plus500 bestaat dus nog helemaal niet zo lang en dit geeft vele voordelen. Het is namelijk een relatief nieuw handelsplatform waar dus een nieuwe en moderne uitstraling bij hoort. De gebruiker ervaart dan ook een eenvoudig en simpel te gebruiken platform, waarop alle beleggingsproducten goed te vinden zijn.

 

Toekomst van Plus500

Plus500 heeft als doelstelling ‘s Werelds grootste handelsbedrijf in CFD’s te worden en is dan ook goed op weg om dit te bereiken! De reden dat Plus500 zo’n goede en snelle stijging behaalt, is doordat er simpelweg ontzettend veel mogelijkheden zijn! Er is keuze uit honderden en zelfs duizenden producten. Er zijn talloze aandelen, valuta’s en grondstoffen waar u in kunt handelen. Door het grote aanbod is het erg verstandig om een kijkje te nemen bij deze broker. Steeds meer mensen doen dit dan ook en ervaren de voordelen van Plus500.

 

Gegevens van Plus500

Voor de volledigheid zijn hieronder de gegevens van Plus500 weergeven.

‘’Gelicentieerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909)
Plus500UK Ltd een in Engeland en Wales geregistreerde onderneming onder nummer 07024970.
Plus500UK Ltd is een volledig gelicenseerde en gereguleerde Europese beleggingsonderneming gespecialiseerd in Contracts for Difference (CFD’s) op grondstoffen, aandelen, valuta en indices. Beleggers weten dat ze handelen met een betrouwbare en gevestigde aanbieder in een officieel gereguleerde omgeving. We moeten voldoen aan de strengste nalevingseisen.

Kantooradres

Plus500UK Limited, 359 Goswell Road | London EC1V 7JL’’

 

Besturingssystemen

Plus500 heeft goede beleggingssystemen. Via verschillende software zorgt de broker ervoor dat iedereen tevreden is en mogelijkheden heeft om via meerdere kanalen te handelen. Het platform is erg professioneel en is dan ook vooral voor professionele beleggers goed om toe te passen. Het handelsplatform is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is weinig kennis nodig om de software te begrijpen en echt door te krijgen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Er kan worden gehandeld via de volgende vier methoden:

 • Desktop/laptop software
 • Webtader
 • iOS
 • Android

 

Beleggingsproducten

bij Plus500 zijn er honderden/duizenden verschillende beleggingsproducten. Het is mogelijk om te beleggen in CFD producten zoals aandelen, forex (valuta’s), grondstoffen, indices en ETF’s. Door dit brede scala aan beleggingsproducten, heeft de belegger veel keus en dit is natuurlijk erg belangrijk.

Er worden ook regelmatig nieuwe beleggingsproducten toegevoegd. Toen Facebook op de beurs kwam was Plus500 hier gelijk bij en ditzelfde geldt voor bijvoorbeeld de Bitcoin. Doordat Plus500 hier op een goede manier mee omgaat wordt de broker door veel beleggers gewaardeerd.

 

Beleggingstools

Naast de vele beleggingsproducten, zijn er ook vele beleggingstools (zo noem ik het maar). Hierbij moet u denken aan grafieken, indicatoren, stop-loss enz. Als het gaat over grafieken is het erg eenvoudig om te schakelen tussen candlesticks en gewone lijngrafieken. Er is de mogelijkheid bij Plus500 om meerdere verschillende tijdsperiodes in te stellen. Hierbij gaat het om: tick, 1 minuut, 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 1 uur, 2 uur, 4 uur, 1 dag, 1 week. Het is dan ook mogelijk om de koersontwikkelingen over een langere periode te bekijken. De grafieken van Plus500 zijn altijd up-to-date en weergeven dus een live beeld van de koersontwikkelingen.

Indicatoren zijn natuurlijk ook cruciaal bij het beleggen. Voor daytrading is het belangrijk dat er de mogelijkheid is om meerdere indicatoren in te stellen. De onderstaande afbeelding weergeeft de indicatoren.

Plus500

 

Plus500 voordelen

Plus500 kent verschillende voordelen. Voor deze voordelen zou ik u graag willen verwijzen naar het artikel 20 voordelen Plus500. De belangrijkste voordelen wil ik hier nog wel benoemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om long en short te gaan op verschillende beleggingsproducten. Ook is het mogelijk om met het demo-account (hier wordt gehandeld met fictief geld) wegwijs te raken in het handelsplatform. Plus500 biedt ook de mogelijkheid om met een hefboom te handelen.  Al met al kent Plus500 dus erg veel voordelen.

Tegenwoordig beschikt Plus500 over een lice-chat en email ondersteuning in 9 verschillende talen. De verwachting is dat Plus500 de ondersteuning de komende jaren alleen maar verder zal uitbreiden.

 

Plus500 nadelen

Naast de voordelen, zijn er natuurlijk ook nadelen te bedenken over Plus500. Vanwege regulering moet u bij uitbetaling een kopie van uw identiteitsbewijs naar Plus500 toe sturen. Door sommigen kan dit als vreemd worden ervaren, vanwege regulering van CySec is dit echter een vereiste.

 

Plus500 ervaringen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel beleggers actief bij Plus500. Over het algemeen hoor ik dan ook zeer positieve berichten van andere beleggers. Als ik naar mezelf kijk kan ik concluderen dat ik erg tevreden ben over de broker. Er wordt vrijwel nooit onderhoud gepleegd wanneer de beurs open is, er zijn nog nooit rare situaties ontstaan met betrekking tot het uitbetalen en Plus500 heeft mij altijd goed geholpen wanneer ik een vraag had. Door alle verschillende beleggingsproducten en mogelijkheden die de broker bied, zijn mijn ervaringen erg positief. Ik adviseer de broker dan ook aan iedereen!

 

Betrouwbaarheid Plus500

Een tijdje geleden kreeg ik een mail van iemand en hij vroeg aan mij of Plus500 betrouwbaar was en geen oplichterij. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Plus500 een betrouwbaar bedrijf is die onder toezicht staat van Financial Conduct Authority en van aanpakken weet. Er is altijd support beschikbaar die ervoor zorgt dat u met uw vragen terecht kunt. Plus500 is een betrouwbare broker en ik kan ook krachtig stellen dat Plus500 zeker geen oplichting is! Uw geld is dus veilig bij deze broker!

 

Storten/uitbetalen

Storten en uitbetalen is goed geregeld bij de broker. Er kan worden gestort via meerdere stortingsmogelijkheden. Hierbij moet u denken aan iDeal, PayPal, Creditcard, Skrill en electronische overboeking. Wanneer u geld stort staat het altijd direct op uw Plus500 rekening. Het minimale stortingsbedrag is €100 wat relatief laag is ten opzichte van andere brokers. Uitbetalingen gaan ook altijd super en hier zijn nooit problemen mee ontstaan. Uitbetalen gebeurt op een snelle wijze en is binnen een werkweek verwerkt.

 

Tips met betrekking tot Plus500!

Plus500 is een broker die vooral gericht is op de korte termijn. Het is dan ook verstandig om de focus hierop te leggen. Op deze site kunt u ook vele tips en trucs vinden over op welke manier u het beste kunt handelen bij Plus500. Maak goed gebruik van deze tips en trucs en zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent over de wijze waarop handelen vanuit thuis mogelijk is. Er is verder ook een begrippenlijst te vinden waarin alle begrippen die betrekking hebben op handelen bij Plus500 worden uitgelegd.

De tips en trucs die ik verder nu al direct kan geven, is dat u moet blijven doorzetten en niet moet opgeven! Zorg ervoor dat u goed gebruik maakt van de grafieken en de indicatoren, maar weet ook dat deze niet 100% waterdicht zijn.

 

Starten bij Plus500

Starten bij Plus500 is voor een gevorderde belegger erg verstandig. De verschillende CFD producten zorgen ervoor dat u op de juiste manier kunt handelen op de beurs.