Wat is de broker Plus500 en waar staat deze broker voor? In deze categorie leest u alles over Plus500!

Plus500 is in Nederland steeds bekender aan het worden, tot voor kort was dit nog niet het geval. Dankzij intensieve promoties en campagnes (denk bijvoorbeeld aan de promotie voor RTLZ) is de broker ook in Nederland terrein aan het winnen. Alles over Plus500 is ook te vinden in deze categorie. Doe veel kennis op over de broker! Dit zorgt ervoor dat u weet met wie u te maken heeft. Mijn mening is dat u elke broker of instantie moet bekijken en analyseren voordat u begint met handelen of zaken doen.

Alles over Plus500!

Plus500 is een broker die beleggers in staat stelt om te handelen in prijsschommelingen van aandelen, grondstoffen, valuta’s, indexen enz. Bij Plus500 wordt er gehandeld in CFD’s (Contracts for Difference). Dit houdt in dat het fysieke product niet hoeft te worden gekocht of verkocht, maar er wordt dus gehandeld in de directe onderliggende waarde van de verschillende beleggingsproducten.

Plus500 is opgericht in 2008 en bestaat dus eigenlijk nog niet zo heel lang. Plus500 biedt unieke mogelijkheden. Het bedrijf was de eerste ter wereld die beleggers de mogelijkheid gaf om te handelen in aandelen zonder commissies.

Plus500 wil ‘s Werelds grootste handelsbedrijf in CFD’s worden en is dan ook goed op weg om dit te bereiken! De reden dat Plus500 zo’n goede en snelle stijging behaalt, is doordat er simpelweg ontzettend veel mogelijkheden zijn! Er is keuze uit honderden en zelfs duizenden producten. Er zijn talloze aandelen, valuta’s en grondstoffen waar u in kunt handelen. Door het grote aanbod is het erg verstandig om een kijkje te nemen bij deze broker. Steeds meer mensen doen dit dan ook en ervaren de voordelen van Plus500.

 

Welke voordelen heeft Plus500 dan allemaal?

Er is een levenslange demo-account. Op deze rekening kunt u onbeperkt handelen en beleggen. U kunt alles uitproberen dat u wilt doen! Er staat €20.000,- tot uw beschikking waar u mee kunt handelen. Doordat er talloze beleggingsproducten zijn, zijn de mogelijkheden ook oneindig. Of u nou aandelen wilt shorten in Griekenland of één of andere Chinese valuta wilt kopen….alles kan!

Het grootste voordeel vind ikzelf dat er gehandeld wordt met een hefboomeffect. Hierdoor wordt u eigen investering veel meer waard! Uw koopkracht wordt vergroot en daardoor kunt u sneller winsten behalen. Andersom is het ook zo dat verliezen groter worden, maargoed zolang u slim bent kunt u dit voorkomen. Door het maken van goede analyses komt u al heel ver. Ook het maken van analyses kan op een goede manier worden uitgevoerd. De MACD, Bollinger bands, Plus500 heeft het allemaal!

Bij Plus500 kunnen er nooit schulden ontstaan. U kunt dus nooit meer verliezen dan uw eigen inleg! Dit is een erg goede eigenschap en bij sommige andere brokers is het mogelijk dat u ook echt in de schulden kunt komen te staan.

Ik adviseer iedereen om eens te kijken welke mogelijkheden Plus500 allemaal biedt. Samen met nog vele anderen ben ik erg tevreden over de broker!