Wat kunt u het beste doen in 2014?Gouden tips 2014

Het jaar 2013 is alweer bijna voorbij, het was een erg goed jaar voor de beurs. Amerikaanse aandelen behaalden record na record. Ook Europese aandelen deden het goed, ookal loopt Europa nog steeds achter op Amerika. In Azië gaat het ook goed met de diverse aandelenmarkten. 2013 is dan ook een jaar die positief kan worden beoordeeld.

Als u aan het begin van 2013 bepaalde beleggingsproducten (bijvoorbeeld de Bitcoin) had gekocht, kon u enorme winsten behalen. Het is dan ook van groot belang dat u al vroegtijdig bepaalde trends herkend en hierop in speelt. In dit artikel krijgt u dan ook een aantal voorspellingen of gouden tips voor het jaar 2014. Want wat zal er dit jaar goed gaan presteren en met welke producten kunt u dit jaar veel geld gaan verdienen?

 

Houd rekening met

Hoegeldmaken.nl heeft geen glazen bol en er zijn altijd bepaalde factoren die ervoor zorgen dat er onzekerheid blijft bestaan over bepaalde onderdelen bij het beleggen. Het is daarom van belang om de factoren die wel enigszins zeker zijn in kaart te brengen.

Het is bijvoorbeeld te verwachten dat de Europese en Amerikaanse economieën meer groei gaan vertonen ten opzichte van voorgaande jaren. Experts voorspellen dat de wereldeconomie aankomend jaar tussen de 2.5 procent en 3 procent zal gaan toenemen. Dit is dan ook een positieve ontwikkeling voor de economie. Daarnaast verwachten analisten dat de eurozone in 2014 uit de recessie zal komen. Het vangnet dat de Europese Centrale Bank biedt, speelt hierbij een belangrijke rol.

Door deze verwachte ontwikkelingen, zal 2014 ook het jaar worden waarin de Amerikaanse Centrale Bank gaat beginnen met het afbouwen van het quantitative easing programma. De afgelopen tijd werd er namelijk elke maand $85 miljard in de Amerikaanse economie gepompt. De FED gaat dit afbouwen naar $75 miljard per maand.

De koopkracht zal naar verwachting de komende tijd nog niet stijgen in verband met de inflatie en het feit dat veel bedrijven weigeren om hun werknemers hiervoor een compensatie aan te bieden. In 2014 biedt sparen gezien de lage rente ook niet de ideale uitkomst. Ook obligaties bieden in 2014 nog geen bevredigende rendementen. Echter door de uitbereiding van de wereldwijde groei en het (nog) ruime monetaire beleid zullen aandelen in 2014 mooie rendementen kunnen gaan boeken.

 

Waar kunt u het beste in investeren?

Het is duidelijk dat er in 2014 weer veel ontwikkelingen gaan plaatsvinden. Het is dan ook van groot belang dat u hier iets mee doet. Over 2014 zijn er een aantal beleggingsproducten die het waarschijnlijk goed zullen gaan doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Apple, Tesla Motors en Google. Tegelijkertijd is het ook erg spannend om te zien dat er met een aandeel zoals bijvoorbeeld Imtech gaat gebeuren. Als u van een gokje houdt, is het zeker interessant om hier eens naar te kijken.

Valuta’s zoals de Bitcoin en de Litecoin zullen naar de verwachting van Hoegeldmaken.nl niet goed gaan presteren in 2014. Het is niet de vraag of dit gaat gebeuren, maar wanneer dit gaat gebeuren. Voor grondstoffen is er een positiever beeld die kan worden vastgesteld. Goud en zilver kunnen gaan aantrekken in 2014.

Het investeren in de verschillende beleggingsproducten kan het beste worden gedaan met CFD’s. Dit zijn producten waarbij u in de onderliggende waarde van een koers kunt handelen. De voordelen van CFD’s zijn groot. U kunt nooit meer verliezen dan uw inleg en tegelijkertijd is het ook mogelijk om te beleggen met een hefboom. Dit zorgt ervoor dat u veel meer koopkracht krijgt dan u eigenlijk heeft ingelegd. Het is dan ook verstandig om te kijken naar de mogelijkheden van de broker Plus500.

Tips voor 2014