Wat kunt u het beste doen in 2017?Tips 2015

2017 is weer een nieuw jaar met talloze mogelijkheden voor het vergroten van uw vermogen. Meer geld verdienen is ook in 2017 weer een vaak gehoord goed voornemen. Het zou natuurlijk erg mooi zijn als u in 2017 uw goede voornemen kunt realiseren. Dit artikel helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen in 2017. U krijgt de beste tips voor het jaar 2017 en zult zo in staat zijn om flink wat extra geld over te houden. We richten ons ook op beleggen, aangezien beleggen u ontzettend veel kansen biedt.

Veel mensen worstelen dagelijks met financieel rondkomen en het aantal huishoudens dat rond de armoedegrens leeft is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Het kan ontzettend moeilijk zijn om uzelf financieel staande te houden als u uw baan verliest of als u bijvoorbeeld een onverwachte grote uitgave moet ophoesten. Wij hopen toch dat u in 2017 in staat bent geweest om uw vermogen te laten groeien. Wees niet getreurd als u in 2017 en/of in de jaren daarvoor het financieel niet zo goed heeft gehad. 2017 biedt veel kansen en u bent degene die deze kansen met beide handen kunt gaan aangrijpen.

Begin hier direct met het veranderen van uw financiële situatie!

 

Financieel plan 2017

Als u uw financiële situatie wilt verbeteren, moet u met een goed plan komen. Wij helpen u hierbij zodat u op de juiste manier van start kunt gaan met het verbeteren van uw situatie. Het hebben van een financieel plan is iets waar veel mensen niet over nadenken en dus ook niet over beschikken. Dit is ontzettend jammer aangezien een financieel plan u echt verder kunt helpen. Ons financieel plan bestaat uit de volgende stappen:

  • Inzicht verkrijgen
  • Kosten verkleinen
  • Inkomsten vergroten
  • Investeren

 

Inzicht verkrijgen

Een veelgemaakte fout bij talloze huishoudens is dat er onvoldoende financieel inzicht bestaat over de manier waarop inkomsten en uitgaven worden gerealiseerd. Er zijn maar weinig mensen die financiële transacties bijhouden in bijvoorbeeld een excel bestand of  gewoon op papier. Ons advies is dan ook om direct te beginnen met het bijhouden van uw inkomsten en uitgaven. Als u uw inkomsten en uitgaven goed bijhoudt, krijgt u inzicht in uw financiën. Door inzicht te krijgen in uw financiën weet u bijvoorbeeld waar de grootste kostenposten zitten en waar het meeste geld naartoe gaat. Als u dit weet, kunt u gaan analyseren en bekijken hoe u deze kosten kunt verkleinen en uw inkomsten waar mogelijk kunt vergroten.

 

Kosten verkleinen

Een belangrijke stap bij het uitvoeren van een financieel plan is het verkleinen van uw kosten. Veel huishoudens maken de fout om boven hun standaard te leven en dus ook een te groot uitgavenpatroon te hebben. Een vakantie wordt vaak als erg belangrijk gezien, maar dit kost wel veel geld. Als u niet de financiële middelen heeft om op vakantie te gaan, moet u dit ook gewoon niet doen. Stel vakanties en andere grote uitgaven uit. Doet uw tv het nog? Koop dan geen nieuwe tv. Bezuinig op abonnementen en stap over naar andere zorgverzekeraars. Doe alles wat in uw macht ligt om kosten te verkleinen en zo zorgt u ervoor dat u uiteindelijk veel meer geld overhoudt.

 

Inkomsten vergroten

Inkomsten vergroten is een andere manier om meer geld over te houden. Als u nog geen baan heeft, is het zaak om deze zo snel mogelijk te krijgen. Verbeter uw CV, voeg bijvoorbeeld een foto toe aan uw CV en ga beginnen met er op los te solliciteren. U kunt makkelijk 10 bedrijven per uur bellen, zoek simpelweg naar het algemene telefoonnummer en vraag naar de HR-afdeling. Het is ook mogelijk om brieven te versturen of bedrijven te e-mailen.

Als u al wel een baan heeft is het van belang dat u gaat kijken hoe u toch meer inkomsten kunt krijgen. Wellicht is het een goed plan om over te stappen naar een ander bedrijf, waarbij u een hoger salaris krijgt. Ook is het goed om een balletje op te gooien voor een promotie. Naast uw baan kunt u ook kijken naar beginnen met iets voor uzelf te doen. Start bijvoorbeeld een webshop en kijk hoe deze gaat lopen.

 

Investeren

De laatste belangrijke stap die u moet nemen om uw financiële situatie te verbeteren is het investeren van geld. Als u eenmaal meer geld binnenhaalt dan dat er uitgaat, houdt u geld over. Doordat u geld overhoudt, wordt u instaat gesteld om iets met dit geld te gaan doen. Dit is een grote luxe en deze luxe moet u optimaal benutten. Met geld dat u overhoudt kunt u meerdere dingen doen. Veel mensen maken de fout door alleen maar te gaan sparen, dit is ontzettend zonde. De spaarrente ligt nu op erg lage niveaus en de inflatie en de vermogensrendemensheffing zorgen ervoor dat uw koopkracht alleen maar afneemt als u gaat sparen.

Het is daarom van belang dat u manieren gaat vinden waardoor uw geld wel meer geld waard kan worden. Het geld maakt geld principe is belangrijk om te begrijpen en u moet dit dan ook optimaal benutten. Manieren om uw geld voor u te laten werken is door investeringen te doen. Geld investeren brengt vaak een risico met zich mee, dus pas hiermee op, maar tegelijkertijd is het zo dat investeren ook een uitstekende manier is om goede rendementen te behalen. Geld investeren in aandelen is voor 2017 een erg goede keuze. Lees snel verder dan krijgt u gouden tips voor de aandelenmarkt in 2017!

 Gouden tips 2017

 

Gouden tips 2017

In 2017 moet u een financieel plan voor uzelf maken en/of verbeteren. Als u eenmaal een goed financieel plan heeft, kunt u grote stappen vooruit gaan maken. Begin met beleggen op de beurs en als u hier al mee bent begonnen is het verstandig om te kijken naar hoe u uw beleggingsstrategie kunt verbeteren. Ga ook zeker beleggen bij de broker Plus500. Voor 2017 hebben wij de volgende kooptips:

 

1. Randstad

Onze eerste kooptip is Randstad. Randstad is één van de grootste uitzendbureaus ter wereld en de multinational heeft in 2017 niet zo goed gepresteerd als er naar het aandeel wordt gekeken. Voor 2017 verwachten wij dat dit anders zal zijn. De reden hiervoor is dat Randstad een erg cyclisch aandeel is. Wanneer het goed gaat met de economie, zal Randstad hier erg veel van kunnen gaan profiteren. Een groot gedeelte van de omzet van Randstad wordt in de Verenigde Staten behaald en de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten is flink aan het aantrekken. Wij verwachten een opwaarts koerspotentieel van 25% voor Randstad in het jaar 2017. Als u geld wilt gaan investeren, kan het dus zeker interessant zijn om Randstad aandelen te kopen!

Koop hier direct Randstad aandelen!

 

2. General Electric

General Electric is onze tweede kooptip voor 2017. General Electric is een Amerikaanse multinational die een uitstekende positie heeft in meerdere markten zoals: gezondheid, luchtvaart en de olie- en gas industrie. Wij verwachten dat General Electric het in 2017 goed gaat doen. De Amerikaanse markten vertonen een positief beeld en de verwachting is dat General Electric flink mee kan gaan stijgen met andere Amerikaanse aandelen. Er is te zien dat het in de Verenigde Staten weer steeds beter gaat en geld in General Electric investeren is dan ook zeker verstandig!

Koop hier direct General Electric aandelen!

 

3. SBM Offshore

Onze derde gouden tip voor het jaar 2017 is SBM Offshore. SBM Offshore is een multinational die zich bezig houdt met de productie van installaties voor opslag van olie- en gasproducten. SBM Offshore heeft de grootste leasefloot ter wereld aan olietankers en deze leasefloot zorgt voor een goede inkomstenstroom.

De verwachting is dat SBM Offshore in 2017 goed zal gaan presteren. Analisten voorzien een stijging van 20% bij SBM offshore aandelen. Als belegger doet u er dus ook zeker goed aan om in deze aandelen te gaan beleggen. Het is hieronder direct mogelijk om de aandelen te kopen.

Koop hier direct SBM Offshore aandelen!

 

Hoegeldmaken.nl wenst u veel succes in 2017 en mocht u vragen of opmerkingen hebben, het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.