De stap van de demo naar echt geld!

DeAccount voor echt stap van demo naar echt geld is er één die door veel beleggers als moeilijk wordt ervaren. De meeste beleggers zijn bang om ook daadwerkelijk over te stappen van de demo naar echt geld. Bang is misschien het verkeerde woord, maar er heerst angst om ook echt geld te gaan gebruiken. Dit is echt zonde want met echt geld wordt het handelen natuurlijk pas echt interessant! Iedereen kent natuurlijk een gezonde angst om geld te verliezen, dit is logisch. Echter moet u ook in de gaten houden dat het ook erg goed mogelijk is om mooie winsten te behalen in relatief korte periodes. Om men minder terughoudend te laten zijn in het gebruik van echt geld bij Plus500 is het volgende stappenplan opgesteld:

  1. Meldt u aan bij Plus500 (Als u dat nog niet heeft gedaan)
  2. Ga winsten maken op de demo-account (Handel ongeveer een week en ga dan naar stap 3)
  3. Ga geld storten (Gebruik hierbij geld dat u kunt missen)
  4. Wordt succesvol met echt geld! (Ga geld verdienen!)

De stappen zijn niet moeilijk, maar het kan geen kwaad om in eerste instantie met fictief geld te handelen met behulp van de demo die Plus500 aanbiedt. Het geheim achter een goede benutting van de demo is om de demo te gebruiken alsof u met echt geld aan het handelen bent. Alleen op die manier kunt u goed wegwijs worden in het gebruik van het handelsplatform Plus500.

Tijdens stap 2 is het ook aan te raden om eens te kijken naar verschillende analyses die u op de beurs los kunt laten. Kijk hiervoor vooral eens naar de categorie analyses. Het is belangrijk om gedurende deze stap veel informatie op te doen over het handelen op de beurs. Vervolgens brengt u deze kennis in stap 3 en 4 in werkelijkheid.

 

Mijn eigen ervaringen

Toen ik zelf met Plus500 ben ik begonnen, heb ik eerst een week lang op het demo-account gehandeld. Daarna besloot ik om €300,- te storten (meer of minder kan natuurlijk ook). Ik had nog niet veel transacties gemaakt op de demo-account, maar ik had er vertrouwen dat het wel goed zou gaan. Logisch nadenken en gebruik maken van grafieken en indicatoren zorgt ervoor dat u ver kunt komen in de beleggingswereld. Zorg ervoor dat u het beursnieuws in de gaten houdt en doe vooral veel kennis op. Wanneer u een goed beeld heeft over het beleggen en de manier waarop dit werkt kunt u echt met vertrouwen beginnen.

Ik kreeg dit vertrouwen vooral tijdens het handelen met echt geld. De stap van demo naar echt geld heb ik dus vrij snel genomen en ik heb vooral veel geleerd bij het echt handelen. U heeft dan ook direct een veel beter gevoel bij het beleggen. Er ontstaat meteen meer interesse om ook echt winsten te behalen want het is tenslotte uw eigen echte geld. Uiteindelijk was het wel zo dat ik ook grote winsten had behaald op de demo-rekening. Ik ging dus op de demo-rekening en met echt geld tegelijk handelen! Hieronder ziet u het bedrag op mijn demo-rekening:

Plus500 demo bedrag

 

Hoe kunt u de stap van demo naar echt geld het beste maken?

De stap van demo naar echt geld kunt u het beste maken wanneer u vertrouwen heeft in uw eigen capaciteiten en de manier waarop u kunt handelen op de beurs. Zorg er dus voor dat u echt ervan overtuigd bent dat u geld kunt verdienen of in ieder geval geen/weinig geld verliest. Doordat er zorgvuldig wordt omgegaan met elke positie die u opent, kunt u uw geïnvesteerde geld goed beheren!

”Ga het gewoon doen!” Ga aan de slag en ga beginnen met geld verdienen op de beurs met echt geld!