Belastingvrij bijverdienen? Er zijn vele manieren om belastingvrij bijverdienen mogelijk te maken. Bij het bijverdienen van geld zit alleen meestal een groot nadeel. Dit nadeel is dat er vaak belasting moet worden afgedragen over het extra verdiende geld. Hoe kunt u nou het beste belastingvrij bijverdienen?

De mogelijkheden tot bijverdienen zijn talloos. Er kan aan thuiswerk worden gedaan. U kunt belastingaangiftes invullen van uw vrienden. U kunt wat spullen verkopen en deze vervolgens weer duurder verkopen. U kunt een website oprichten en daar iets leuks van proberen te maken. Voor meer mogelijkheden om bijverdienen mogelijk te maken, kunt u naar de bijbehorende pagina erover gaan!

Wat u ook doet, u moet vaak wel gewoon 1/3e (of zelfs meer) van het bijverdienen afdragen aan de belasting. Dit geld afdragen aan de belasting is erg zonde, omdat uw inspanning dus weer grotendeels verloren gaat. Wat u ook doet, vul altijd uw belastingaangifte naar volledige waarheid in. Wanneer de belastingdienst erachter komt dat u uw aangifte niet naar waarheid invult, kunt u een grote boete riskeren. Er is wel een alternatief beschikbaar als het gaat over belastingvrij bijverdienen!

 

De manier van belastingvrij bijverdienen

Ikzelf handel namelijk op de beurs. Bij het handelen op de beurs hoeft u helemaal geen 1/3e af te dragen aan de belasting. Bij het handelen/beleggen op de beurs moet u 1,2% afdragen. Het beste belastingvrij bijverdienen kan dus op de beurs. Volledig belastingvrij bijverdienen is helaas niet mogelijk, omdat de overheid simpelweg altijd uw inkomen belast. 1,2% vermogensrendementsheffing is echter te verwaarlozen bij die 35% enz. u komt dus veel voordeliger uit!

Als het gaat over daytrading (daghandel) en dus korte termijn beleggen, is er in de hoge raad beslist dat de belasting hierover in box 3 valt. Er zijn vaak nog vragen op dit gebied, het antwoord is dus echter dat daytrading op dit moment nog in box 3 valt!

 

Het handelen op de beurs!

U denkt nu misschien, dat u helemaal niet de kennis en ervaring heeft om goed succesvol te worden met handelen op de beurs. Dit is niet het geval! Bijna belastingvrij bijverdienen op de beurs is simpel en eenvoudig om te doen. Er zijn vele goede brokers die u goed kunnen helpen met het succesvol worden op de beurs.

Ikzelf handel bij Plus500. Deze broker staat het beste bekend als het gaat over een professioneel platform, maar hanteert toch eenvoudige manier van handelen. Daarbij is het echter wel zo dat gevorderde beleggers er goed mee kunnen handelen. Plus500 staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige, maar toch professionele software. Daarnaast kunt u op een professionele manier aan de slag met allerlei beleggingsproducten die Plus500 te bieden heeft.

Veel succes met het belastingvrij bijverdienen!