Geld verdienen met dividend!

Ik wil het met u gaan hebben over geld verdienen met dividend. Op de beurs is één van de belangrijkste verdienmodellen het handelen in dividendaandelen. Bij Plus500 is het mogelijk om gigantische winsten te behalen met dividendaandelen. Dit is mogelijk doordat er met een hefboomfactor wordt gewerkt. De hefboomfactor zorgt ervoor dat er met veel minder geld, veel meer aandelen kunnen worden gekocht. Dit is natuurlijk een vorm van beleggen die meer risico’s met zich meebrengt. Alsnog is het heel verstandig om deze manier van beleggen te gaan toepassen!

 

Mijn eigen trucjes!

Zelf maak ik ook heel vaak gebruik van het beleggen in CFD’s. De winsten die hieruit worden behaald kunnen per positie al erg groot zijn. De truc is om een aandeel te kopen vlak voordat de ex notering plaatsvindt. Wanneer u dit doet zorgt u ervoor dat het risico lager wordt en dat er op een eenvoudige en betere manier kan worden belegd op de beurs.

Ik koop zelf ook vaak CFD’s, vlak voor de ex notering. Via verschillende websites is het mogelijk om te zien wanneer een bedrijf dividend uit gaat keren. Wanneer u weet op welke dag dit gebeurt, is het een kwestie van het aandeel op de voorgaande dag aan te schaffen. Op deze manier loopt u zo weinig mogelijk risico en zorgt u ervoor dat u goede winsten kunnen behalen op hele korte termijn. Het is dan mogelijk om in een dag tijd tot soms wel 70% winst te behalen.

Er zijn ontzettend veel bedrijven die dividend uitkeren. Elk bedrijf heeft natuurlijk verschillende bedragen aan dividend per aandeel. De bijbehorende koers van elk bedrijf verschilt ook. Om zoveel mogelijk winst te behalen, is het verstandig om de verschillende dividendaandelen met elkaar te vergelijken. Er kan zo een afweging worden gemaakt tussen de verschillende dividendaandelen.

Wanneer een koers laag is, maar het dividend per aandeel hoog is, is het natuurlijk verstandig om te kiezen voor dat dividendaandeel. Deze strategie van beleggen wordt maar door weinig beleggers toegepast, dit is erg zonde want de mogelijkheden zijn gigantisch. Soms kunt u bij een investering van € 100, al snel zo’n € 50 dividend krijgen. Wanneer de koers zich uw kant op beweegt, is het mogelijk om nog meer winsten te behalen. In een korte tijd slaagt u er dan in de investering met flinke winsten terug te verdienen!

Ga handelen in CFD’s, de mogelijkheden zijn enorm!