Geld rendabel maken is een leuke bezigheid vind ikzelf!

Een hoge rendement van uw kapitaal maakt niet gelukkig, maar het maakt alles wel stukken makkelijker. Verder kan er geld verdient worden op vele andere manieren. De manier die ikzelf gebruik is het handelen met CFD’s bij Plus500. Ik heb in de maand juni 2012 bijvoorbeeld €9.100 rendement behaald op mijn kapitaal. Dit is mijn persoonlijk record, ik weet wel dat ik dit record binnenkort kan gaan verbreken.

Geld verdienen is nodig om te overleven, het is nodig om de huur/hypotheek, gas, water, elektriciteit en allerlei belastingen te betalen. Maar het is ook nodig om eten en leuke dingen zoals uitgaan, verjaardagen enz. te bekostigen. Zonder een goede vorm van inkomsten zult u al op de korte termijn problemen gaan ondervinden. Het is daarom goed om te onthouden dat er altijd een stabiele vorm van inkomsten moet zijn. Bij mezelf is er geen vaste stabiele vorm van inkomsten, maar het behalen van een goed rendement door te handelen gaat me zo goed af dat ik dit ook niet meer nodig heb. De €86.000,- in 3 jaar tijd is een bedrag waar ik tevreden over ben en waar ik zeker niet over mag klagen.

 

Manieren

Geld verdienen kan op vele manieren. Het overgrote gedeelte van de bevolking kiest voor loondienst. Het kost tijd en daar krijgt u geld voor terug. Dit principe is erg belangrijk in de economie. Tijd is dus ook echt geld. Naast loondienst zijn er ook een aantal mensen die een eigen onderneming hebben. Deze manier van ”werk” is risicovoller maar kan tegelijkertijd ook veel meer opleveren. Er is maar een klein aantal mensen die kiest voor beleggen. Van dit kleine aantal weet er een deel goed geld te verdienen. Kijk naar Warren Buffet bijvoorbeeld. Naast Warren Buffet zijn er natuurlijk nog veel meer succesvolle beleggers die hun geld op de beurs verdienen.

 

Welke manier vindt u het leukst?

Ik stelde mezelf zo’n 3 jaar geleden de vraag: ”wat vind ik leuk om te doen?” Ik kwam erachter dat loondienst niks voor mij was. Ik werkte 9 uur per dag en kon maar net rondkomen. Ik hield misschien 500 euro in de maand over voor boodschappen en alle andere leuke dingen.

Na een tijdje was ik het gewoon zat, ik wilde geld inkomen zonder dat ik daar veel moeite voor hoefde te doen en zonder dat ik in loondienst zat. Dit lukte mij alleen als ik een manier kon vinden waarbij er hoe dan ook €2300,- netto per maand kon worden verdiend. Ik vind het verloop van koersen leuk. Als het bijvoorbeeld slecht gaat met een land dan is dat direct te zien op de beurs. Zo gaat het ook als het goed gaat met bijvoorbeeld Apple. Hieronder ziet u het verloop van de euro ten opzichte van de dollar. Ikzelf heb een hoog rendement weten te behalen met deze koers.

Plus500 ervaringen

 

Plus500

Ik besloot om te gaan handelen met CFD’s bij Plus500. Ik had geen ervaring of kennis toen ik begon en geld verdienen door te handelen leek mij een lastige opgave. Het is me in de afgelopen 3 jaar wel gelukt om een goede stabiele rendement te krijgen. Ik stopte met werken en het rendement die ik behaalde door met CFD’s te handelen verliep steeds beter.

Ik adviseer iedereen om de vraag te stellen wat u het leukste vind om te doen. Is dit in loondienst zijn of is dit juist meer vrije tijd te hebben en meer van uw leven te genieten? Ik weet één ding en dat is dat het leven erg kort is. Hoe meer vrije tijd u heeft, hoe beter dit dan ook is. Het plaatsen van orders en het handelen kan bij Plus500 op een eenvoudige manier. Kijk vooral verder op deze site om veel meer informatie te krijgen over de manier waarop ik handel. U kunt er ook gelijk al voor kiezen om te beginnen handelen bij Plus500. Een goed rendement op uw kapitaal behalen is nooit 100% eenvoudig, maar proberen kan geen kwaad.

Ik hoop dat ik u hiermee goed heb geholpen en ik hoop dat u vanaf nu makkelijker rendement kun behalen op uw kapitaal. In het begin zal u niet makkelijk een hoge rendement behalen, maar op den duur zult u een professionele handelaar kunnen worden. Houdt u altijd de gedachte vast dat u enorm veel tijd kunt besparen als u uw eigen geld kunt gaan verdienen.

*Let op, uw kapitaal loopt gevaar! Zorg ervoor dat u alle risico’s m.b.t. tot CFD’s kent. Plus500 is een CFD service en is alleen geschikt voor gevorderden en niet voor beginners.