Verdienen als de euro valt, doe hier goed aan mee!

Het gaat slecht in de eurozone en met de euro. Dit is niemand ontgaan. Het ene na het andere land staat op het punt van omvallen en het is ongelofelijk hoe traag de politiek reageert. Hoe gek het ook klinkt, u kunt ook verdienen als de euro valt! De beurs ziet al een aantal jaren dat het niet goed gaat in bepaalde landen in de Europese Unie. Het begon voor de EU natuurlijk allemaal echt met de problemen in Griekenland. Nadat deze problemen steeds erger werden en er maar geen oplossing kwam, escaleerde de situatie.

Na Griekenland kwamen er ook langzaam problemen met Ierland en Portugal. Natuurlijk kwamen hierna Spanje, Italië en zelfs Frankrijk in het speculatievizier van vele beleggers. Het vertrouwen in de euro is de afgelopen jaren dan ook enorm afgenomen. Door de grote werkeloosheid, de onstabiele situatie van banken, problemen met pensioenen, problemen met ambtenarensalarissen en koopkrachtverlies onder de bevolking, zijn we nu in een situatie beland die eng begint te worden. Het kan niet veel langer doorgaan en er zal uiteindelijk iets groots moeten gaan gebeuren in de EU.

 

Er zijn eigenlijk twee oplossingen waar vooral over wordt gesproken

1) De stekker uit de EU halen.

2) Nog meer geld naar de minder sterke landen sturen.

De eerste optie is een hele verleidelijke voor veel mensen. De landen die hun zaken niet goed op orde hebben laten stikken en hun zaken zelf laten regelen. Er moet wel worden nagedacht over alle gevolgen die er automatisch bij deze optie ontstaan. Het vertrouwen in de munt die wij ook hebben zal sterk afnemen. Landen over de gehele wereld zullen al snel de euro niet meer willen als munt. Europa als geheel zal hier sterk op achteruit gaan. We hebben het ook nog niet eens over Nederland zelf. We zijn tenslotte een handelsland en wanneer de EU als geheel uit elkaar valt zal dit slecht zijn voor onze import/export en alles wat hiermee te maken heeft.

De tweede optie is de optie waar de regeringsleiders tot nu toe nog voor gekozen hebben. Meer geld sturen naar landen zoals Griekenland, naar fondsen, naar de ECB of naar het IMF. Bij de tweede optie moet er ook rekening worden gehouden met miljardenverliezen die alle sterke landen gaan lijden. Er komen steeds meer geluiden naar buiten dat de EU een soort van Verenigde Staten van Europa wil worden. Hierbij moet er meer macht naar Brussel toe. De pensioenen van Nederland zelf staan hierbij ook op het spel.

 

Verdienen als de euro valt?

Wat de EU ook doet of kiest het resultaat zal hetzelfde zijn. De beurs zal heftige bewegingen en reactie gaan meemaken de komende tijd. Hier ga ik goed op inspelen en hier kan ik veel geld mee gaan verdienen, het is dus verdienen als de euro valt!. Ditzelfde kunt u ook. Het klinkt misschien onbegrijpelijk, maar wanneer het slecht gaat op de beurs of in de wereld, kunt u hier goed geld mee verdienen.

Bij het handelsplatform Plus500 kan ik goed gebruik maken van goede en slechte tijden in de beleggingswereld. Als het slecht gaat in de wereld kunt u daar dus vanaf nu ook goed op inspelen. Ga naar Plus500 om te beginnen met handelen bij dit handelsplatform. Het verdienen als de euro valt is een manier die zeker wel zal gaan werken. U kunt er ook voor kiezen om verder te kijken op deze site. Er is genoeg informatie te vinden over hoe ik aan mijn winsten kom.